- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 10 |
Chia semínka | 20 |
Slunečnicová semínka (nesolená) | 30 |
Mandle (nesolené) | 50 |
Banán | 240 |
Vločky ovesné | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6468 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 193,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 47,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 647 kJ
Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zralý banán rozmačkáme vidličkou a promícháme s ostatními ingrediencemi. Ze vzniklé směsi tvoříme na pečícím papírem vyloženém plechu různě velké hrudky, které pečeme v předehřáté troubě na 160-180 °C dokřupava.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Asi nemá cenu zahřívat troubu kvůli 4 porcím. Zřejmě to chce dávku tak trojnásobnou a dobře uskladnit. Nemáte tam toho kakaa málo? Je fakt, že já když už si jednou za dva měsíce dělám na snídani kakao, tak v něm pomalu stojí lžíce. Možná bych na kakao měl mít zbrojní pas, abych mým dávkováním, někoho nezabil. 5g je ale fakt špetka. Kdo zkoušel recept, nadhoďte prosím nějakou zkušenost s výše uvedeným. Díky moc.